Portefeuillehouder
Chris Maas

Planning
Startdatum: 01-01-2021
Einddatum: 31-12-2023

We sturen hierdoor op kwaliteit van de ondersteuning en het sneller/beter behalen van ondersteuningsdoelen. We verwachten dat hiermee het percentage (deels) behaalde ondersteuningsdoelen stijgt. We rapporteren hoeveel ondersteuningsdoelen (deels) behaald zijn en niet behaald zijn. We rapporteren jaarlijks onze metingen.

 

Als is aangetoond dat het percentage (deels) behaalde ondersteuningsdoelen stijgt, wordt het een onderdeel van onze vaste werkwijze en vervallen deze metingen. Bij onenigheden met zorgaanbieders gaan we met ze in overleg via het SWVO (Samenwerkingsverband Oosterschelderegio) of de IJZ (Inkooporganisatie Jeugdhulp Zeeland).



Toelichting

De toegang is hiermee aan de slag gegaan door regelmatig contact op te nemen met zorgaanbieders. Het registratiesysteem is aangepast met een nieuwe functie maar kan nog niet optimaal worden gebruikt.  Dit heeft te maken met  het gegeven dat het een landelijke digitaal systeem die we niet zomaar kunnen aanpassen.  We werken materieel wel al zoals we zouden willen, maar kunnen het nog niet verwerken in het systeem.  Het uiteindelijke doel is dat we kunnen  monitoren of een gesteld ondersteuningsdoel is behaald. Het  wel of niet behalen van ondersteuningsdoelen  maakt onderdeel uit van het werkproces van de Toegang. 

--

Kwaliteit

--

Tijd

--

Geld